O NAMA

Zanima vas

Obratite nam se za savjet i više informacija o proizvodima.

O NAMA

Nakon dugogodišnjeg iskustva u pružanju veterinarskih usluga, reprodukcije u stočarstvu te konzaltinga na farmama kroz poduzeće Bosgen, u listopadu 2016. otvaramo novo poduzeće Nutribos namijenjeno isključivo proizvodnji i razvoju nove linije proizvoda za prehranu preživača.

Naši proizvodi omogućuju efikasniju i zdraviju hranidbu preživača uz povećane prinose i veću isplativost proizvodnje.

Inicijalno razdoblje testiranja naših proizvoda koje je provedeno na testnoj skupini farmi i kroz zajedničke projekte s poslovnim partnerima pokazalo je da se radi o proizvodima iznimne kvalitete.

Već u ožujku 2017. NutriBos proizvode počinju koristiti kako mala obiteljska gospodarstva tako i najveće hrvatske farme.

U listopadu 2017. NutriBos nastavlja ekspanziju te interes za proizvode za prehranu preživača iz naše ponude premašuje lokalno tržište, te je kvaliteta proizvoda u našoj liniji stočne hrane rezultirala velikim  interesom i potražnjom i izvan granica Hrvatske. Tako su naši proizvodi dostupni u zemljama poput Češke, Slovenije, Srbije i Litve, a s obzirom na značajan interes za kupnjom naših proizvoda i u još nekoliko europskih zemalja u tijeku je implementacija naših proizvoda na mnogim europskim farmama.

Trenutno se našim proizvodima koriste hrvatske i europske fame, a nadamo se da će i Vaša farma postati zadovoljni korisnik naših proizvoda.

NAŠA MISIJA

Želimo ponuditi vrhunske proizvode i biti dio svake farme koja brine o zdravlju i prehrani svog stada, te sudjelovati u izgradnji vrhunskih farmi s visokom produktivnošću i zdravim životinjama.

NAŠA VIZIJA

Naše poduzeće vidimo kao snažnog partnera koji će kroz ponudu jedinstvenih proizvoda zadržati vodeću poziciju na domaćem tržištu te nastaviti izvoznu ekspanziju. Ciljevi su nam osigurati kako zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih suradnika, tako i naših zaposlenika, a prije svega želimo da se održi i nastavi dugogodišnja tradicija stočarstva u Hrvatskoj.

NUTRIBOS d.o.o. za trgovinu i usluge / Sjedište: Trpimirova 31, 10000 Zagreb / Trgovački sud u Zagrebu / MBS: 081053604 / OIB: 01149178463 / Temeljni kapital 20.000,00 uplaćen u cijelosti / Erste & Steirmarkische bank d.d., HR6224020061100800987

© Copyright - Nutribos